Det där med postorder

Jag är lite sur på mig själv. Borde lära mig att följa mina egna principer. Jag föll som en fura för La Redoutes 50% rea kväll. Fick prylarna- skickar tillbaka allt utom spelet The Urban Jungle som jag varit nyfiken på i några månader och köpte till ett bra pris. Alla kläder jag beställt från La Redoute i olika omgångar har jag skickat tillbaka. Jag tycker deras produktbeskrivningar väldigt sällan stämmer mot verkligheten. Det är ofta tunna sladdriga material och konstig passform. Känns billigt fast det sällan är det. Nej jag ska sluta klaga och isället fortsätta surfa på min secondhand våg.


Ett tillägg är dock att det är rätt snabb service ( 9 dagar...)

image139 Beställde tillexempel denna skinnväska som till utseendet stämmer väl med bilden. Är i getnappa men känns plastig. Knäpps med magnet som är alldeles för svag, öppnar sig bara jag lutar väskan litegrann. Ordinariepris är 559 kronor.

image140Linne från American vintage, tunn sladdrig kvalitet, med en icke-existerande passform. Mjukt och skönt, fin färg men rekommenderar inte modellen. Ordinarie pris 329 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0