God mellandagsrea!

Nu är jag åter efter ett litet kort jullov från bloggen, dvs jag har jobbat men är nu äntligen ledig några dagar. Skulle behöva några veckors semester men 4 dagar är ju alltid en början...

Så mellandagsrea. Konsumenternas högtid jul följs av den hemska"fyndhetsen" på rea när klappar ska bytas och fynd göras för pengar som egentligen kunde stoppas i bättre hål ,men det är ju jul-eller?

Jag känner mig så trött på all hets. Jag var en sväng på stan i morse kring öppning för att spana in utbudet. Hittade som jag misstänkte ingenting roligt. Jag hade spanat in några saker i förväg som jag hoppats skulle komma på rea. det enda som var nedsatt var ett par skor jag spanat på i några månader- halva priset men i fel storlek. Jag kom med andra ord hem tomhänt från mellandagsrean. Jag tyckte den var osedvanligt dålig i uppsala.

En sammanfattning så slipper ni...

H&M
hade de där kläderna som varit nedsatta hela hösten och ingen köpt då heller.

Weekday hade enbart jeans på sin rea.

Solo körde futtiga 30%

Holmlunds rea på Vila och Only, men inte säsongens märkeskläder

Monki har ingen mellandags rea (tillmitt stora förtret, jag hade hoppats- de hade ju sån schysst sommarrea...)

Vagabond  en bra rea med rätt skor nedsatta dock ganska utplockat storleksmässigt

Indiska helt okej rea

Lindex inte särskilt stor rea, men det som fanns var ganska schyssta grejer i många storlekar. Värt att notera är att lindex nu hakat på och kör en ekologisk kollektion!

Glitter ingen rea

Mer än så hann jag inte med på den timme jag hade på mig (men jag är nöjd med min effektivitet!) så har ni tips om den ultimata rean-tveka inte att kommentera...

Kommentarer
Postat av: S A R A

bikbok har rätt mkt rea =)

2007-12-27 @ 22:49:28
URL: http://zaaurahs.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0