Paying it forward

Igår fick jag motta många komplimanger, det gjorde mig så lycklig och varm inombords. Jag skickar gärna vidare känslan. (Någon som sett filmen förresten? den är bra den...) För att skicka vidare känslan tänker jag tillägna detta inlägg till mina inspirationskällor, helt utan inbördesordning.

Den första är fiktiv och den som hängt med längst. Allas vår stilikon Carrie Bradshaw. Men eftersom detta inlägg handlar om att ge cred till andra fantastiska människor blir föremålet för beundran såklart Patricia Fields. Tänk så många som inspirerats av denna kvinna. Och vilken förmåga att gång efter gång producera provocerande, beundransvärda avundsvärda och alldeles underbara outfits.




Den andra är underbaraclara. I bästa Carrie stil kombinerar hon gammalt och nytt som ingen annan till modiga, fantasifulla outfits. Clara är en helt vanlig tjej i norra Sverige (hon bor alltså inte i Stockholm utan visar att det går mer än utmärkt att klä sig fantastiskt utan att ha alla trendiga butiker runt hörnet). Politik, etik, gammalt och nytt, en stunds läsning som inspirerar till eftertanke. Hon inspirerar mig till att det inte behöver vara dyrt att vara snygg, till att tänka i nya banor och använda kläder jag har i kombinationer som innan kännt helt otänkbara. Mitt liv är en portion roligare och fantasifullare sen Claras blogg kom in i tillvaron. En stark tjej som är en inspirationskälla för mig och jag önskar att alla unga tjejer kunde inspireras och ta till sig av hennes individualitet! Ja, jag är lite lätt förälskad, är inte du det?


 Bilder Underbaraclara

Den tredje jag vill passa på att nämna är en mer nyupptäckt stjärna, nämligen Agathe som skriver Stylebytes. Liksom Clara är hon en grym secondhandfyndare och blandar mina två favorit element (H&M och second hand) till perfektion.

 Bilder Stylebytes


Kommentarer
Postat av: underbaraclara

WOW! TACK! Det där värmde verkligen. Åh, vad kul.
Pussar och kramar till dig!

2007-12-15 @ 14:33:49
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Cajsa

Kan inte annat än hålla med - blir också himla glad av deras uppfriskande kombinationer, yay!

2007-12-22 @ 00:17:03
URL: http://cajsitadesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0